AANMELDEN


 

 

 

Aanmelden voor onze wekelijkse lessen of lessen op locatie kan door middel van het sturen van een bericht via de knop Informatie of het sturen van een mail naar info@zorggrens.nl

In deze mail vragen wij je een korte omschrijving te geven van wie je bent, wat je leeftijd is en wat je wensen zijn. Verder zijn we erg benieuwd hoe je bij zorggrens bent gekomen.

Ook willen wij vragen of je het aanmeldformulier ingevuld wil meesturen, deze vind je onderaan deze pagina.

 

Wij kunnen niet meteen garanderen of iemand geplaatst kan worden in 1 van de groepen, hiervoor hebben wij eerst iets meer informatie nodig van degene die lid wil worden. Soms is er niet meteen plaats in 1 van de groepen of kunnen wij om wat voor reden dan ook de aanmelding niet aannemen. Hierover zullen wij altijd contact met je opnemen. Wij werken met een kwetsbare doelgroep en moeten soms in het belang van onze leden een afweging maken. In principe zullen wij altijd proberen om te komen tot een geschikte oplossing.

 

Indien je een aanvraag doet voor een les op locatie dan zullen wij na het bepalen van de lesvraag een offerte voor je maken. Na goedkeuring van deze offerte zullen wij dan een datum plannen wanneer de lessen kunnen plaatsvinden.