HET TEAM VAN ZORGGRENS


 

Martine van Gortel

Trotse oprichter en eigenaresse van Zorggrens, ook geeft zij de lessen aan onze leden.

Martine zelf aan het woord:

Ik heb Zorggrens opgericht voor dames en kinderen die het lastig vinden om hun grenzen aan te geven. Daarnaast is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om te bewegen. Vanuit mijn werk binnen de psychiatrie weet ik dat er meer voor nodig is om sporten vol te houden. Zorggrens kan dit bieden door middel van een sfeer te creëren waarin het leuk is om te blijven komen.

 


 

Gertia Wolf 

Geeft samen met Martine de lessen aan onze leden. 

 

Gertia zelf aan het woord:

Via een gemeenschappelijke vriendin ben ik met Martine en met Zorggrens in contact gekomen en we bleken al snel een goed team. Vanwege mijn werk bij Defensie heb ik affiniteit met sport en ervaring met instructie geven. Ik heb een aantal jaren veel bootcamptraining gedaan en ook kickbokslessen gevolgd. Ik vind het mooi om te zien hoe onze leden kunnen groeien en zich veilig voelen. Zorggrens is persoonlijk en op maat!

 

 


 

 

Aleida van Gortel

Ondersteunt Martine en Gertia tijdens het geven van de lessen.

 

Aleida zelf aan het woord:

Mijn naam is Aleida, ik boks nu 2 jaar bij Zorggrens. Ik ben niet het type wat je in de sportschool vindt omdat ik me daar niet echt op mijn gemak voel. Bij Zorggrens mag en kan iedereen zichzelf zijn en dat vind ik prettig. Daarom zet ik me nu ook steeds meer in voor Zorggrens bij het ondersteunen van het lesgeven.

 

 

 


 

Marie-José van Gortel

Ondersteuning Martine bij administratie, organisatie rondom Zorggrens.

 

Marie-José aan het woord:

Ik ben enthousiast en betrokken geraakt bij Zorggrens door mijn dochter die ging boksen. Na enige tijd ben ik zelf ook mee gaan doen met de lessen en ondanks dat ik geen sporter ben en mij absoluut niet thuis voel in een sportschool vind ik het toch altijd erg leuk en gezellig om mee te doen. 

Ik vind het fijn om een praktische bijdrage te kunnen leveren aan Zorggrens en om deel uit te maken van een gezellig team.